Foredrag/møder

OG

MENIGHEDSUDFLUGT DEN

15. SEPTEMBER 2018

Lektor emeritus Jens Vindekilde holder foredrag torsdag den 6. september 19.30 om

Kirkebygningen i middelalderen.

Som opfølgning arrangerer vi en udflugt til det skønne Nordvestsjælland lørdag den 15. september med samme tema. I løbet af dagen besøger vi tre kirker – Hagested, Højby og Tuse kirker – alle med imponerende kalkmalerier og hver sin særlige historie. Guide er Jens Vindekilde.

Mødetid kl. 8.45 ved Marmorkirken og hjemkomst ca. kl. 17.00.

Foredraget er gratis og kræver ikke forudgående tilmelding, man møder bare op.

Udflugten kræver derimod forudgående tilmelding og betaling af 150 kr. per person, hvilket indbefatter transport med luksusbus og frokost på Højby Kro.

Udflugten kan man sagtens deltage i, uden at deltage i foredraget, men hvis man har hørt foredraget, får man bedre mulighed for at blære sig med sin viden ved udflugten!

Tilmelding til Jens Vindekilde på mail jenvind@webspeed.dk med angivelse af navn og mærket ”udflugt”. Tilmelding kan også ske på tlf. 2143 3646 eller ved foredraget torsdag den 6. – forudsat der stadig er pladser til den tid!

Deltagergebyret skal indbetales til Jyske Bank reg.nr.: 5013 konto: 1277506 med angivelse af navn og mærket ”udflugt”.

SANGAFTEN TORSDAG DEN 1. NOV. KL. 19.30

Ved lektor i historie på Københavns Universitet og Kgl. Ordenshistoriograf, Jes Fabricius Møller.

Først og fremmest skal vi synge fra højskolesangbogen. Jes Fabricius Møller vælger sangene og fortæller om Grundtvig, det levende ord og højskolen.

Vi kan se frem til en spændende og festlig aften med sang og fortælling.

Som sædvanlig er der pause midtvejs, hvor vi får en kop kaffe/ the - og et glas vin.