Tårnture

Der er hele året rundt mulighed for at deltage i en guidet tur til toppen af Marmorkirken, hvorfra der er en storslået udsigt over København og Øresund med en række af de svenske kystbyer samt dele af Sjælland med Stevns Klint og  spirene på Roskilde Domkirke som yderpunkterne, hvis vejret er klart nok til det.

Uden for sommerperioden finder turene sted hver lørdag og søndag kl. 13.00. I perioden 15. juni til 31. august samt i efterårsferien (alle hverdage i uge 42) er der endvidere ture til tårnet hver dag kl. 13:00. Max. deltagerantal er 30 pr. tur.

Pris: Voksne 35 kr. / 5 € , børn og unge under 18 år: 20 kr. / 3€. Betaling pt kun med kontanter, vi håber om kort tid også at kunne tilbyde betaling med MobilePay. Billetsalg i skranken indenfor hovedindgangen til kirken fra ca. kl. 12.50.

NB: Ved kirkelige handlinger eller koncerter gennemføres tårnturene ikke. Vi prøver at informere om aflyste tårnture på forsiden af hjemmesiden, men pludselige aflysninger grundet dårligt vejr eller andre indtrufne omstændigheder kan forekomme.

Særlige ture
Ud over turene kl 13 er der mulighed for at bestille særlige tårnture.
Skoler o. lign. kan henvende sig til kirketjenerne med forespørgsel om mulighed for tårntur: kirketjener@gmail.com. Turene er gratis for skoler o. lign. med elever under 18 år .
Det er kun i begrænset omfang muligt at finde tid til tårnture i dagtimerne, men spørg gerne.

Det er endvidere muligt at bestille særlige ture for foreninger, virksomheder o. lign.  Her skal der ved tårnturens begyndelse betales en gruppepris på 800 kr. - gruppen (max 30) ledsages af en kirketjener. Disse tårnture gennemføres pt.  fortrinsvis mellem kl. 16 og 19.

Bestilling af særlige tårnture for foreninger o.lign, sker til taarntur@gmail.com

Varighed for en tårntur er ca. 45 min.

Også ved bestilte tårnture må der tages forbehold for, at vejrlig eller andet kan rykke en tårntur, men vi prøver naturligvis at undgå flytninger af allerede aftalte ture.